Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Ryžių savaitė - apžvalga

|

Baigėsi
Ryžių savaitė.


Žiupsnelio Druskos Aromatingi indiški ryžiai


Neringos Veneciškas ryžių pudingas


Mademoiselle Vidurio rytų plovas


Eglės Šafraniniai ryžiai su cinamonu ir datulėmis


vjustos Kapuska


Dalios Kepta lašiša su pesto ir citrininiais ryžiais


Karolinos Vanilinis ryžių pudingas


Aguonėlės Ryžiu spurgos - iššūkis: Desertai su ryžiais


Neringos ir Eglės Šokoladinis ryžių pudingas - iššūkis: Desertai su ryžiais


Jurgitos Raudonųjų burokėlių rizotas su graikiniais riešutais - iššūkis: Risotto arba lietuviškai daugiaryžis


Reikės: 2 šalotų(arba paprastų svogūnų), 500g raudonųjų burokėlių, 2 v.š.alyvuogių aliejaus, 400g rizoto ryžių, 6 v.š.balto vyno, 1.5 ltr. daržovių sultinio, 1 rūgštoką obuolį, 1 ryšulėlį bazilikų, 50 gr.parmezano, 30gr.graikinių riešutų
Šalotus nulupti ir smulkiai supjausčius pakepinti aliejuje ,kol graziai pagels ir taps skaidrūs.Tada supilti ryžius ir kepant maišyti 2-3 min.kol taip pat pasidarys skaidrūs.Įpilti vyną ,užvirti ir suberti kubeliais pjaustytą buroką.Sultinį dalimis supilti į ryžius ir virti ant nedidelės ugnies 30 min.Tame tarpe sudėti nuvalytą ir stambiai sutarkuotą obuolį ir susmulkintą baziliką.
Prieš patiekiant rizotą pabarstyti druska ,pipirais ir graikiniais riešutais. Apibarstyti parmezanu ir papuošti salotinėm sultenėm. Skanaus.


Dalios Risotto su džiovintais baravykais - iššūkis: Risotto arba lietuviškai daugiaryžis


Jurgitos Kokosinė ryžių tarta su citrinos prieskoniu - iššūkis: Desertai su ryžiais


Tešlai reikės: 1 1/2 puodelio miltų, 1v.š.cukraus, 1a.š. druskos, 1a.š.kepimo miltelių, 150gr.sviesto, 4v.š.šalto vandens
Ryžių masei reikės: 1/2 puodelio ryžių, 3 puodelių vandens, 3 puodelių pieno, 50gr. sviesto, 1/2 puodelio cukraus, 1 a.š. druskos, 1/2 puodelio kokosų drožlių, 3 kiaušinių, 1a.š. vanilės ekstrakto, 2a.š. citrinos žievelių
Miltus,cukrų ir kepimo miltelius išmaišome.Sudedame sviestą ir gerai išsukame.Supilame vandenį ir išminkome.Tešlą dedame 1 valandai į šaldytuvą.
Ryžius pilame į verdantį vandenį ir pamaišant verdame 15min. Pilame pieną,dedame cukrų,druską ir verdame dar 25 min.Atvėsiname masę .Dedame kokosą,vanilės ekstraktą ir paeiliui isukame kiaušinius.
Iškočiojame tešlą,tiesiame į formelę, supilame ryžių masę ir kepame 35min.190-200 laipsnių karštumo orkaitėje.


Viktorijos Itališkas citrininis pyragas su ryžiais - iššūkis: Desertai su ryžiais


Dovilės Rizotas - iššūkis: Risotto arba lietuviškai daugiaryžis


Aušros Ryžių apkepas su varške - iššūkis: Desertai su ryžiais



Forellės Ryžių ir obuolių apkepas - iššūkis: Desertai su ryžiais


Žalios Varnos Šiltos laukinių ryžių ir brokolių salotos



Rūtuliuko Saldžiai aštrūs ryžiai [pušpanna]


Rūtuliuko Ryžiai su špinatais



Seniau gaminti:

Onos Ryžių pudingas
Žiupsnelio Druskos Paprikų laiveliai
Neringos Sushi - maki
Neringos Apkepas su ryžiais ir šokolado padažu
Eglės Rissoto su voveraitėmis ir rūkyta vištiena
Eglės Apkepti ryžiai su imbiero ir česnako skrudučiais
Saulės Risoto su žuvimi ir jūros gėrybėmis
Rūtos Ryžiai su daržovėmis
Rūtos Paella su vištiena ir krevetėmis
Aušros “Risi e bisi”
Aušros Ryžių-dešrelių apkepas
Forellės Ryžių dribsnių apkepas
Forellės Pūstų ryžių skanėstas “Kankorėžiai”
Forellės Cukinijų ir ryžių apkepas
Forellės Dilgėlių risotto
Forellės Braškių risotto
Forellės Abrikosiniai sausainiai pūstų ryžių apvalkale
Rūtos Ryžių su krabais mišrainė
Daivos Risotto
Rūtuliuko Ryžiai su panyru
Dautartės Kvapni, šildanti tuno ir cukinijų sriuba

0 komentarai (-ų):