Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Projekto „52 skanios savaitės“ taisyklės

|
Bendras aprašymas:
Projektas nėra komercinis. Projekte gali dalyvauti kiekvienas norintis.

Projekto organizatorės:
Forelle ir Dautartė.

Dalyvavimas:
1. Kiekvienas projekto etapas trunka savaitę – nuo pirmadienio iki sekmadienio.
2. Kiekvienai savaitei yra skelbiama tema. Nauja tema yra skelbiama prieš 7 dienas iki projekto etapo pradžios.
3. Papildomi iššūkiai: kiekvieną savaitę gali būti (nebūtinai) skelbiami papildomi iššūkiai t.y. siauresnės temos, susijusios su pagrindine savaitės tema. Iššūkių gali būti vienas arba daugiau. Norint dalyvauti projekte nėra būtina gaminti pagal iššūkius, užtenka pagaminti pagal savaitės tema.
4. Kad dalyvauti projekte, būtina pagaminti patiekalą pagal paskelbtą temą ir adresu skanios.savaites@gmail.com atsiusti:
a) savo vardą arba slapyvardį, patiekalo pavadinimą, nuotrauką bei nuorodą į savo svetainę ar dienoraštį, kur yra pilnas receptas su nuotrauka;
arba
b) savo vardą arba slapyvardį, pilną patiekalo receptą bei nuotrauką, jei neturite savo svetainės.
Receptai priimami nuo etapo pradžios t.y. nuo pirmadienio iki sekančios savaitės pirmadienio vidurnakčio.
5. Savaitės temos apžvalga su receptais ir nuorodomis bus publikuojama sekančios savaitės antradienį. Receptai arba nuorodos į juos bus rūšiuojamos pagal atsiuntimo laiką.
6. Neprivaloma gaminti kiekvieną savaitę norint dalyvauti šiame projekte.
7. Galima (netgi labai rekomenduojama!) gaminti daugiau negu vieną patiekalą.
8. Yra priimamos nuorodos (tik nuorodos, be nuotraukų) į seniau gamintus patiekalus, atitinkančius savaitės temą. Nuorodos bus skelbiamos savaitės apžvalgoje sekančios savaitės antradienį. Nuorodos į seniau gamintus patiekalus bus įtraukiamos į Receptų katalogą.

Baneris:
Kiekvienam projekto etapui yra ruošiamas baneris su savaitės pavadinimu bei data. Norint įdėti projekto banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:


Diskusijų grupė:
Specialiai projekto poreikiams yra atidaryta diskusijų grupė, kuri yra adresu: http://groups.google.com/group/savaites. Diskusijose gali dalyvauti kiekvienas norintis. Šioje diskusijų grupėje galima užduoti klausimus, diskutuoti arba siūlyti naujas temas.

Autorystės teisės:
Prie kiekvieno publikuojamo recepto ir/ar nuotraukos bus skelbiama informacija apie recepto ir/ar nuotraukos autorių. Autoriui pareikalavus receptas ir/ar nuotrauka bus nedelsiant pašalinti iš dienoraščio http://savaites.blogspot.com/.