Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Vyšnių ir trešnių savaitė - apžvalga

|
Baigėsi Vyšnių ir trešnių savaitė.


Sesučių Vyšnių pyragas su cinamonu:


Neringos Šokoladinis vyniotinis su trešnėmis:


Kaspinėlio Keksiukai su vyšniomis:


Sonatinos Pyragaičiai su varške ir vyšniomis:


Jolitos Trešnių Klafoutis ( Cherry Clafoutis):

400gr tresniu arba vysniu ( galima naudoti su kauliukais),
30 gr miltu,
30 gr cukraus,
300ml pieno,
3 kiausiniai,
2 vanilinio cukraus pakeliai,
20 gr sviesto
Istepti kepimo inda sviestu ir sudeti uogas. Dubenyje isplakti miltus, cukru, kiausinius ir piena. Uzpilti uogas ir kepti 180C temperaturoje 35 min. Skanaus!!!


Bri Avižiniai sausainiai su džiovintomis vyšniomis:


Elžbietos Morengai vyšnių patale:


Vilmos Ant grilio keptų panyro ir baklažanų salotos su vyšniomis:


Neringos Lengvas vyšnių - jogurto desertas:


Ignės Šokoladinis vyšnių pyragas:


Nolitos Vyšnių ir varškės apkepas:


Dovilės Šokoladiniai keksiukai su vyšniomis:


Neringos Vyšninės akytės:


Dautartės Vyšninė:


Dovilės Varškės štrudelis su vyšniomis:


Neringos Vyšnių džemas:


Rūtuliuko Šokoladinės pelytės:



Seniau gaminti:

Margaritos Tręšnių pyragas
Elžbietos Vištienos salotos su trešnėmis
Nolitos Vyšnių apkepas
Nolitos Tortas su vyšniomis ir maskarpone
Nolitos Trešnių michelis
Neringos Rabarbarų - vyšnių pyragas
Neringos Vyšnių - rabarbarų kompotas
Neringos Tortas “Malkos po sniegu”

0 komentarai (-ų):