Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Priminimas – prašymas

|

Mielieji!

Dar kartą norėčiau priminti bei paaiškinti (ypač naujiems mūsų projekto dalyviams) kelis dalykus.

1. Projekto esmė yra tokia, kad tuo pačiu metu daugelyje virtuvių yra gaminami patiekalai pagal konkrečią temą. Todėl patiekalai, kuriuos galime priimti į apžvalgą, turi būti pagaminti būtent nuo pirmadienio iki sekmadienio - būtent pagaminti, o ne tik paskelbti tinklaraštyje.
Visi anksčiau gaminti patenka į „Seniau gamintų“ sąrašą. Anksčiau gamintiems nereikia nuotraukų.
Jei paruošėte įrašą su patarimais, savo receptų apžvalgą ar pan. taip pat galite atsiųsti nuorodą. Tokie įrašai turi atitikti savaitės temą.
Detalios projekto taisyklės yra čia.

2. Be nuorodos į receptą - būtent į receptą, o ne į tinklaraštį ar receptų kategoriją - reikia atsiųsti patiekalo pavadinimą ir autoriaus vardą. Pvz. taip:
Jonas
Blynai su varške
http://jonovirtuve...
Tai labai palengvina darbą ir sutaupo daug laiko. Ačiū už supratingumą! :)
Dėkojame tiems, kurie taip daro!

Tai pat kviečiame dalyvauti tuos, kurie neturi savo tinklaraščių. Tuomet nuotrauka yra būtina, o vietoj nuorodos prašome atsiųsti pilną receptą. Jei esate kokio nors forumo narė (-is), tai kartu su receptų galite atsiųsti nuorodą į pranešimą forume, kur paskelbėte receptą (pvz. SuperMama ir pan.). Dalyvavimo variantų yra daug.

3. Dėl nuotraukų. Nuotraukos nėra būtinos, nors su nuotraukomis daug įdomiau. Patiekalo autorius pats sprendžia, ar nori, ar nenori, kad savaitės apžvalgoje būtų jo patiekalo nuotrauką. Jei norite, kad nuotrauka būtų apžvalgoje, turite ją atsiųsti. Mes gerbiame autorystės teises ir pačios niekada neimame jokių nuotraukų.

Skanių dienų! :)
Dautartė

0 komentarai (-ų):