Baigėsi Garuose gamintų patiekalų savaitė. nataliuncik Dumpling'svjustos Garuose virti avinžirniai su morkomisAusrros Garuose gamintas pyragas -
Iššūkis: DesertaiAušros Šokoladinis pyragas -
Iššūkis: DesertaiReikia: 100 g šokolado, 100 g sviesto, 100 g cukraus, 100 g miltų, 4 kiaušinių, vanilės ant peilio galiuko, 1/2 a.š. kepimo miltelių.Ryžių indą iškloti maistine plėvele. Trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą ir šokoladą ištirpinti. Baltymus išplakti su cukrumi ir vanile. Trynius atskirai išplakti iki purios masės, supilti į juos sviesto - šokolado masę, išmaišyti. Sudėti persijotus miltus su kepimo milteliais. Viską išmaišyti. Galiausiai sudėti išplaktus baltymus. Tešlą atsargiai maišyti iki vientisos masės. Supilti į ryžių indą. Uždengti indą maistine plėvele ir virti garuose 40-60 min. Atvėsinti ir išversti į lėkštę. Tiekti su kremu ar uogiene.
P.S. Garpuodį verdant reikia uždengti dangčiu.
Renatos Dim sum su vištiena ir bambukų ūgliaisViktorijos Šokoladinis sūrio pyragas -
Iššūkis: Desertai Onos Kiauliena su bulvėmis ir ryžiais garuoseSeniau gaminti:
Renatos Garuose virti lašišos ir cukinijų suktinukai Egidijos Mėsos garinukaiEgidijos Gaidelis raibasai arba "Spotted dick"Egidijos Tailandietiškas kokosų kremasForellės Garuose ruoštas šokoladinis pyragas Forellės Garuose ruoštas sūrio pyragas Forellės Garuose ruošti bananiniai pyragėliai
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą