Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Garuose gamintų patiekalų savaitė - apžvalga

|

Baigėsi Garuose gamintų patiekalų savaitė.


nataliuncik Dumpling's


vjustos Garuose virti avinžirniai su morkomis


Ausrros Garuose gamintas pyragas - Iššūkis: Desertai


Aušros Šokoladinis pyragas - Iššūkis: Desertai

Reikia: 100 g šokolado, 100 g sviesto, 100 g cukraus, 100 g miltų, 4 kiaušinių, vanilės ant peilio galiuko, 1/2 a.š. kepimo miltelių.
Ryžių indą iškloti maistine plėvele. Trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą ir šokoladą ištirpinti. Baltymus išplakti su cukrumi ir vanile. Trynius atskirai išplakti iki purios masės, supilti į juos sviesto - šokolado masę, išmaišyti. Sudėti persijotus miltus su kepimo milteliais. Viską išmaišyti. Galiausiai sudėti išplaktus baltymus. Tešlą atsargiai maišyti iki vientisos masės. Supilti į ryžių indą. Uždengti indą maistine plėvele ir virti garuose 40-60 min. Atvėsinti ir išversti į lėkštę. Tiekti su kremu ar uogiene.
P.S. Garpuodį verdant reikia uždengti dangčiu.


Renatos Dim sum su vištiena ir bambukų ūgliais


Viktorijos Šokoladinis sūrio pyragas - Iššūkis: Desertai


Onos Kiauliena su bulvėmis ir ryžiais garuose


Seniau gaminti:

Renatos Garuose virti lašišos ir cukinijų suktinukai
Egidijos Mėsos garinukai
Egidijos Gaidelis raibasai arba "Spotted dick"
Egidijos Tailandietiškas kokosų kremas
Forellės Garuose ruoštas šokoladinis pyragas
Forellės Garuose ruoštas sūrio pyragas
Forellės Garuose ruošti bananiniai pyragėliai

0 komentarai (-ų):