Šią savaitę gamino 13 dalyvių: Arūnė, Forelle, Gintė, Ignė, Nerytė, Rasakkila, Rusvaplaukė, Rūtuliukas, Sesutės, Sparnuotis, Valentina, vjusta ir Žalia Varna. Buvo paruošti ir suvalgyti 16 skanų patiekalų bei priminti 4 seniau gaminti patiekalai.
Rasakkila Krepšeliai su rabarbarų džemu:
Arūnės Rabarbarų - cinamono ledai:
vjustos Lietiniai su rabarbarų įdaru:
Sesučių Jogurtinis rabarbarų pyragas:
Rūtuliuko Rabarbarų suflė:
Forellės Sausainiai su rabarbarais:
Gintės Šviežių sulčių kokteilis “Santa Barbara”:
Rūtuliuko Varškės apkepas su rabarbarais:
Forellės Rabarbariniai blynai:
Nerytės Pyragėliai su rabarbarais:
Rusvaplaukės Rabarbarų pyragas:
Valentinos Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rabarbarų įdaru:
Rūtuliuko Rabarbarų desertas:
Ignės Rabarbarų ir morengų pyragas
Sparnuočio Saldžiarūgštės rabarbarų, špinatų ir kedro riešutų salotos:
Žalios Varnos Apversti rabarbarų keksiukai:
Seniau gaminti:
Nerytės Rabarbarų - vyšnių pyragas
Nerytės Vyšnių - rabarbarų kompotas
Nerytės Rabarbarų - varškės tarta
Forellės Grietininis rabarbarų pyragas
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą