Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Pirmų daržovių savaitė - apžvalga

|
Baigėsi Pirmų daržovių savaitė.
Šią savaitę gamino 12 dalyvių: Arūnė, Dautartė, Eglė, Elžbieta, Forelle, Irma, Jolita, Nerytė, Puanc, Sesutės, vjusta ir Žalia Varna. Buvo paruošta ir suvalgyta 17 skanų patiekalų bei priminti 4 seniau gaminti patiekalai.


Žalios Varnos Salotos "Pavasaris":


vjustos Sumuštiniai su špinatais:


Puanc Špinatų ir rūgštynių sriuba:


Nerytės Kiaušinis su špinatais - sveiki ir sotūs pusryčiai:


Eglės Žaliosios salotos:


Jolitos Sviežių bulvių lizdeliai su jogurtu ir žalumynais:

Reikia: 2 svieziu bulviu, druskos ir pipiru, ziupsnelio dziovinto rozmarino, aliejaus skardai. Idarui: 4 v.s. naturalaus jogurto, 1 agurko, saujeles svieziu metu, petrazoliu, krapu ir ciobrelio, svoguno laisku, druskos ir pipiru, 2 v.s. citrinos sulciu, 1 v.s. alyvuogiu aliejaus.
Bulves supjaustyti arba sutarkuoti siaudeliais. Apibarstyti druska, pipirais ir rozmarinu. Saukta bulviu deti i aliejum istepta keksiuku forma ir rankomis suformuoti lizdeli. Kepti orkaiteje (190C) apie 20-25 min. Isemus is orkaites palikti 10 min is tada issimti is formos.
Idarui susmulkinti zalumynus, sutarkuoti agurka, nusunkti sultis ir sumaisyti su jogurtu, citrinos sultimis, aliejjumi. Ideti druskos ir pipiru. Po sauksta idaro ideti i bulviu lizdelius ir papuosti!


Jolitos Vištienos salotos su šviežiais žirneliais ir salieru:

Reikia: 4 saliero stiebu, 2 virtu arba keptu vistos krutineliu, 2 v.s. kremines varskes, 3 v.s. majonezo, 1 v.s. citrinos sulciu ir tarkuotos zieveles, 2 v.s. kapotu krapu ir petrazoliu, 1 v.s. apvirtu svieziu zirneliu, saujeles svoguno laisku, druskos ir pipiru.
Vistiena susmulkinto kubeliais, sumaisyti su apvirtais zirneliais, kapotais krapais ir petrazolem, svoguno laiskais. Sumaisyti kremine varske, majoneza, citrinos sultis, tarkuota zievele, druska ir pipirus. Padaza uzpilti ant salotu ir ismaisyti. Salieru stiebus supjaustyti 5-6cm. Ant kiekvieno saliero stiebelio uzdeti sauksteli salotu ir papuosti krapais. Skanaus!!

Eglės Šiltos bulvių salotos su agurkais ir ridikėliais:



Arūnės Pavasariški salotų suktinukai


Nerytės Kaliaropės salotos:


Nerytės Šviežių kopūstų balandėliai:


Sesučių Vegetariškos Cezario salotos:


Sesučių Pavasarinės salotos:


Irmos Pavasario salotos su grūdėtąja varške:


Eglės Špinatų salotos su braškėmis ir vėžių uodegėlėmis:


Forellės Spalvotos salotos:


Dautartės Salotų sriuba:



Seniau gaminti:

Elžbietos Pertrinta žaliųjų šparagų sriuba
Elžbietos Mėsos "šmotas" a'la šašlykas. Namų sąlygomis
Forellės Salotos su apelsinais ir ridikėliais
Dautartės Oberiba arba sileziška kaliaropės sriuba

0 komentarai (-ų):