Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Šokolado savaitė

|

Kviečiame dalyvauti Šokolado savaitėje.


Sąlyga:
Šios savaitės tema yra šokoladas, todėl nepriimsime receptų, kuriuose nėra šokolado arba vietoj šokolado naudojama kakava.

Iššūkiai:

- Šokoladas nedesertuose.
- Gėrimai su šokoladu.

Savaitė truks:
nuo gegužės 3 d. (pirmadienis) iki gegužės 9 d. (sekmadienis).
Receptai yra priimami:
nuo gegužės 3 d. iki gegužės 10 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.

Norint įdėti banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:

Žalioji savaitė - apžvalga

|

Baigėsi Žalioji savaitė.


Egidijos Jogurtiniai žaliosios arbatos ledai


Viktorijos Pistacijų pyragas su kiviais ir žaliosiomis citrinomis


Simos Cezario salotos


WilijA Lazanija su špinatais ir varške


vjustos Trinta dilgėlių ir avinžirnių sriuba - iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


Dalios Žaliasis garšvų troškinys


Žalios Varnos Avokadų ir kukurūzų salotos


Forellės Žalieji ravioli su rikotos įdaru - iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


WilijA Kokosinis pyragas su mėtų aromatu


Dalios Dilgėlių pesto - iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


Forellės Dilgėlių spagečiai su cukinijomis ir sūriu - iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


Lo Saldi avokadų duonelė - keksas


Ausrros Žaliosios vištienos salotos


Aguonėlės Meskinio cesnako pesto - iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


Žalios Varnos Salierų sriuba


Žalios Varnos Baechu Gook - korėjietiška kopūstų sriuba


Rūtos Žaliosios arbatos keksiukai


Onos Žaliai balta želė su ledais


Žalios Varnos Okonomiyaki - japoniškas "blynas"


Karolinos Dilgėlių sriuba- iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


Dalios Žalių žolių salotos - iššūkis: Patiekalai iš gamtos žalumynų


Seniau gaminti:

Indrės Avokado ir citrinų ledai
Egidijos Salotos su meškiniu česnaku, kalendra ir šiek tiek marinuotų dalykėlių
Egidijos Ypač žalios salotos su džiovintais abrikosais
Egidijos Žalios salotos su braškėmis
Neringos Vištienos suktinukai su žaliuoju pesto
Neringos Trinta brokolių sriuba su mėlyno pelėsio sūriu
Neringos Žaliosios arbatos – citrininiai keksiukai (mufinai)
Neringos Kriauklytės su rucolos padažu bei ricotta
Neringos Brokoliai su česnaku
Neringos Rukolos, jaunų burokėlių salotos
Neringos Cukininės statinaitės su faršo kauburėliu
Aguonėlės Rucolos pesto
Aguonėlės Rytinis gerimas
Aguonėlės Kiwio smoothis
Rūtos Žaliosios arbatos ledai
Rūtos Žaliųjų žirnelių sriuba
Rusvaplaukės Špinatų-žemuogių salotos
Rusvaplaukės Dvigubai brokoliška kynva (ypač skanus drauge esantis brokolių pesto)
Rusvaplaukės Šparaginių pupelių salotos
Rusvaplaukės Kreminė brokolių sriuba
Rusvaplaukės Žaliųjų žirnelių sriuba
Rusvaplaukės Guacamole
Rusvaplaukės Žaliosios arbatos ledai
Rusvaplaukės Garšvos keksiukai
Renatos Kalifo sriuba
Renatos Pikantiško skonio salotos su krevetėmis
Renatos Rifliuoti makaronai su netradiciniu šparaginių pupelių pesto
Renatos Kriauklelės su špinatais
Sesučių Trinta brokolių sriuba
Sesučių Kivių ir jogurto smoothie
Forellės Špinatinių blynelių bokšteliai su sūriu
Forellės Omletas su špinatais
Forellės Dilgėlių sriuba
Forellės Bulvių ir dilgėlių gnocchi
Forellės Dilgėlių risotto
Forellės Itališka dilgėlių sriuba

Žalioji savaitė

|

Kviečiame dalyvauti Žaliojoje savaitėje.


Sąlyga:
Patiekalas turi būti žalias.

Iššūkis:

- Patiekalai iš pavasarinių žalumynų t.y. iš gamtos žalumynų - dilgelių, kiaulpienių ir pan.

Savaitė truks:
nuo balandžio 26 d. (pirmadienis) iki gegužės 2 d. (sekmadienis).
Receptai yra priimami:
nuo balandžio 26 d. iki gegužės 3 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.

Norint įdėti banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:

Garuose gamintų patiekalų savaitė - apžvalga

|

Baigėsi Garuose gamintų patiekalų savaitė.


nataliuncik Dumpling's


vjustos Garuose virti avinžirniai su morkomis


Ausrros Garuose gamintas pyragas - Iššūkis: Desertai


Aušros Šokoladinis pyragas - Iššūkis: Desertai

Reikia: 100 g šokolado, 100 g sviesto, 100 g cukraus, 100 g miltų, 4 kiaušinių, vanilės ant peilio galiuko, 1/2 a.š. kepimo miltelių.
Ryžių indą iškloti maistine plėvele. Trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą ir šokoladą ištirpinti. Baltymus išplakti su cukrumi ir vanile. Trynius atskirai išplakti iki purios masės, supilti į juos sviesto - šokolado masę, išmaišyti. Sudėti persijotus miltus su kepimo milteliais. Viską išmaišyti. Galiausiai sudėti išplaktus baltymus. Tešlą atsargiai maišyti iki vientisos masės. Supilti į ryžių indą. Uždengti indą maistine plėvele ir virti garuose 40-60 min. Atvėsinti ir išversti į lėkštę. Tiekti su kremu ar uogiene.
P.S. Garpuodį verdant reikia uždengti dangčiu.


Renatos Dim sum su vištiena ir bambukų ūgliais


Viktorijos Šokoladinis sūrio pyragas - Iššūkis: Desertai


Onos Kiauliena su bulvėmis ir ryžiais garuose


Seniau gaminti:

Renatos Garuose virti lašišos ir cukinijų suktinukai
Egidijos Mėsos garinukai
Egidijos Gaidelis raibasai arba "Spotted dick"
Egidijos Tailandietiškas kokosų kremas
Forellės Garuose ruoštas šokoladinis pyragas
Forellės Garuose ruoštas sūrio pyragas
Forellės Garuose ruošti bananiniai pyragėliai