Pranešimas


Projektas sustabdytas.

Padovanokime vaikams šventę – Kalėdų stebuklas

|

Mielieji!

Prieš metus visi kartu surinkome 93,35 Lt ir į 6 vaikučių namus atėjo Kalėdos.

Tikime, kad šiemet taip pat labai aktyviai spausite skydelį ir padėsite mums padovanoti vaikams šypsenas. Šios mūsų dovanos gali būti vienintelis jų džiaugsmas per šias Kalėdas. Neatimkime jo iš jų.


Kiekvienas paspaudymas padidina sumą 5 ct. 
Spausti galima kas valandą.

Tai nieko nekainuoja – netingėkite!
Ačiū!
Dautartė ir Forelle

2 komentarai (-ų):

Dalia rašė...

Spaudžiu, bet labai prašyčiau paaiškinti, kokiu būdu tas paspaudimas virsta pinigais. Tinklalapis, į kurį patenku paspaudus, sako, kad skiria IKI, bet kodėl jie tai daro tokiu būdu? T. y. kam jiems reikia, kad aš kažkokias žalias rakto skylutes spaudinėčiau ir koks jiems iš to gėris? Kai ne viską suprantu, jausmas, žinokit toks dvilypis, pusiau labdare jaučiuosi spausdama, pusiau durnele, kuri tiki, kad pelės klavišo spustelėjimu pasidaro pinigai.

52 skanios savaitės rašė...

Dalia, nezinau, ar klausymas dar aktualus, bet paaiskinsiu, kaip as tai suprantu...

IKI tokios akcijos (sita ir bendradarbiavimas su Maisto banku) yra gryni pinigai ir nereali reklama.

Tik paziurek, turbut kiekvienas Interneto naudotojas Lietuvoje zino kad yra toks Kaledu stebuklas, bent puse is ju zino, kad akcija organizuoja ir uz dovanas moka IKI. Plus zinoma kiti akcijos reklamavimo budai - tv ar spauda (as esu uzsienyje, tai nezinau, kokie ten yra naudojami) padidina ta skaiciu. Zmoniu galvose isitvirtina mintis, kad IKI yra gera, patikima ir t.t. kompanija/marke, nes remia tuos, kuriems yra blogai. Reiskia reikia rinktis butent si parduotuviu tinkla. Kas reiskia, kad IKI turi daugiau klientu ir daugiau pelno.

Tokie rezultatai yra verti daug daugiau negu visi tie kalediniai žaislai ir maistas, nes jie procentuoja istisus metus.

Plus tokiais atvejais tv, spauda ir t.t. daznai publikuoja reklama uz mazesne kaina - "a la labdaringa akcija", todel gali buti taip, kad kompanija-organizatore dar ir "sutaupo" ;)

Zodziu nieko nera veltui, o nepasiturintys zmones ir ju problemos visada buvo ir bus tobula priedanga. Ziauru, bet taip yra.
Nors aisku, tos dovanos vaikams yra to cinisko pasaulio geroji puse. Kaip sake Motina Terese, priimdama pinigus: "Man nesvarbu is kokio saltinio yra sie pinigai. jie bus skirti geriems darbams."

Is musu t.y. Interneto vartotoju puses tai yra tik skydelio paspaudymas. Mums tai nieko nekainuoja - juk sios kaledines akcijos ar reklamos yra visur ir negalime ju atsikratyti. Paspausdami skydeli duodame tuos mums virtualius 5 ct ir galime vaikams padovanoti sypsena.
Ar verta? Kiekvienas turi pats atsakyti i si klausyma. As spaudziu ant kiekvieno skydelio, kuri tik pamatau.

Dautarte

P.S. Ta "rakto skylute" yra zaidimas :)