Kotrynos Imbierinės sagutės
Insolente Pyragas su karamelizuotais obuoliais
Linos Kiniški laimės sausainiai
Dalios Veršienos kepenėlių paštetas - iššūkis: nesaldžios dovanos
Dvi dalys veršienos kepenų, viena dalis kiaulienos pažandės. Viskas supjaustoma gabalėliais ir pridėjus džiovintų grybų troškinama apie 1val. Smulkintas svogūnas pakepinamas ir baigiant jį kepinti sudedami prieskoniai ( 5 pipirų mišinys, raudonėliai, mairūnai, peletrūnai,rozmarinai). Įpilama truputis brendžio ir leidžiama kelias minutes pavirti. Viskas malama du kartus mėsmale, dedama dalimis ant maistinės plėvelės ir vyniojama. Pilnai sustingusį paštetą galime jau pjaustyti.
Simos Šokoladiniai rankų darbo saldainiai su lengva bananų gaidele
Forellės Kokosiniai ritinėliai
Seniau gaminti:
Indrės Imbieriniai sausainiai
Indrės Migdoliniai biscotti
Indrės Šokoladiniai kiausiniai
Eglės Braziliški vestuviniai pyragėliai
Forellės Šokoladiniai saldainiai
Forellės Meduoliukai
Forellės Imbieriniai keksiukai
Forellės Sausainių puokštė
Forellės Sausainiai su džemu
Simos Šokoladiniai rankų darbo saldainiai su lengva bananų gaidele
Forellės Kokosiniai ritinėliai
Seniau gaminti:
Indrės Imbieriniai sausainiai
Indrės Migdoliniai biscotti
Indrės Šokoladiniai kiausiniai
Eglės Braziliški vestuviniai pyragėliai
Forellės Šokoladiniai saldainiai
Forellės Meduoliukai
Forellės Imbieriniai keksiukai
Forellės Sausainių puokštė
Forellės Sausainiai su džemu
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą