Eglės Obuolių pyragas su irisiniu glaistu
Bri Trapūs pyragėliai su obuoliais ir kriaušėmis
Vilmos Sluoksniuotos tešlos obuolių pyragas
Gintarės Karamelinis obuolių pyragas
Trapiai tešlai: vanilino arba vanilės ankšties, 125g., sviesto, 100g., cukraus pudros, žiupsnelio druskos, 1 citrinos arba mandarino žievelės, 2 max kiaušinio trynių, 2 v.š. pieno (blogiausiu atveju vandens)
Įdarui: 1,5-2 skardinių sutirštinto kondencuoto pieno arba "Rududu" jau karamelizuoto pieno, tačiau man asmeniškai namnuose išvirtas skanesnis. 4 rūgštesni obuoliai, 4 saldesni obuoliai, 2 v.š. cukraus pudros (su kaupu)
Paruošimas: Į puodą su vandeniu įstatykite skardines su sutirštintu kondencuotu pienu, užvirinkite, o tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 2-3 valandas, tik stebėkite, kadneišgaruotu vanduo. Nes skardinės gali sprogti. kai jau praeis virimo laikas, išimkite skardines ir palikite vėsti. Tuo tarpu pasiruosime obuolius. Smulkiai susipjaustome obuolius, pašalindami žievelę ir sėklas. Sudedame į dubenį ir užberiame cukraus pudra, išmaišome ir paliekame laukti savo eilės.
Sumaišykite sviestą, cukraus pudrą ir druską, tada įmaišykite persijotus miltus, vanilę, cirtinos ar mandarino cedrą ir kiaušinių trynius. kai mišinys taps sausas, įpilkite šalto pieno. Išminkykite tešlą, susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldymo kamerą 10-15 minučiu (arba eigu turite daug laiko galite dėti į šaldytuvą mažiausiai valandai). Tada išimkite tešlą supjaustykit ir išklokit 28 cm., kepimo skardą, sujunkite plyšusius kraštus nuimdami perteklių. Ir dėkite į šaldytuva valandai arba kaip minėjau į šaldymo kamerą, kad vėl sustingtu sviestas.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Išimkite tešlą ištepkite iš abijų skardinių sutirštintą pieną, ant viršaus sudėkite obuolius su visomis sultimis. Kepkite orkaitės apačioje apie 40 min., Pagrindas turi būti traškus, o obuolius turi dengti burbuliuojanti karamelė. Nuostabu jeigu pateiksite su vaniliniais ledais.SKANAUS!!!
Įdarui: 1,5-2 skardinių sutirštinto kondencuoto pieno arba "Rududu" jau karamelizuoto pieno, tačiau man asmeniškai namnuose išvirtas skanesnis. 4 rūgštesni obuoliai, 4 saldesni obuoliai, 2 v.š. cukraus pudros (su kaupu)
Paruošimas: Į puodą su vandeniu įstatykite skardines su sutirštintu kondencuotu pienu, užvirinkite, o tada sumažinkite ugnį ir virkite apie 2-3 valandas, tik stebėkite, kadneišgaruotu vanduo. Nes skardinės gali sprogti. kai jau praeis virimo laikas, išimkite skardines ir palikite vėsti. Tuo tarpu pasiruosime obuolius. Smulkiai susipjaustome obuolius, pašalindami žievelę ir sėklas. Sudedame į dubenį ir užberiame cukraus pudra, išmaišome ir paliekame laukti savo eilės.
Sumaišykite sviestą, cukraus pudrą ir druską, tada įmaišykite persijotus miltus, vanilę, cirtinos ar mandarino cedrą ir kiaušinių trynius. kai mišinys taps sausas, įpilkite šalto pieno. Išminkykite tešlą, susukite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldymo kamerą 10-15 minučiu (arba eigu turite daug laiko galite dėti į šaldytuvą mažiausiai valandai). Tada išimkite tešlą supjaustykit ir išklokit 28 cm., kepimo skardą, sujunkite plyšusius kraštus nuimdami perteklių. Ir dėkite į šaldytuva valandai arba kaip minėjau į šaldymo kamerą, kad vėl sustingtu sviestas.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Išimkite tešlą ištepkite iš abijų skardinių sutirštintą pieną, ant viršaus sudėkite obuolius su visomis sultimis. Kepkite orkaitės apačioje apie 40 min., Pagrindas turi būti traškus, o obuolius turi dengti burbuliuojanti karamelė. Nuostabu jeigu pateiksite su vaniliniais ledais.SKANAUS!!!
PinkCity Tarte Tatin - iššūkis "Tarte Tatin"
Mademoiselle Vanilinis obuolių traškėsis
Žalios Varnos Imbierinis kriaušių pyragas
Sesučių Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
Rasakkila Burnoje tirpstantis obuolių pyragas
Rūtos Obuolių pyragas
Astos Pyragas su svarainių įdaru
Eglės Obuolių pyragas
Žalios Varnos Kavos pyragas su kriaušėmis
Žalios Varnos Mamos obuolių pyragas
Sonatinos Obuolių pyragas su aguonomis
Neringos Citrininiai keksiukai su aguonomis
Rūtuliuko Pyragas su figomis
Seniau gaminti:
Eglės Bananų duona
Gintarės Greitasis obuolių pyragas "Rudens tinginys"
Neringos Pyragėliai kvepiantys rudeniu
Neringos Trapus slyvų – spanguolių pyragas
Neringos Beveik apkepas o gal labiau tiktų pyragėliai :)
Neringos Rabarbarų – vyšnių pyragas
Neringos Rabarbarų – varškės tarta
Neringos Ala obuolių pyragas
Rūtos Biskvitinis obuolių pyragas
Rūtos Vyšnių pyragas su šokolado gabalėliais
Rūtos Kaimiškas vyšnių pyragas
Rūtos Rabarbarų pyragas
Rūtos Obuolių pyragas
Astos Pyragas su citrininiu kremu
Astos Pyragas su obuolių įdaru
Astos Obuolių pyragas
Astos Kokosinis obuolių pyragas
Astos Bananų ir obuolių pyragas
Eglės Apelsinų ir migdolų pyragas
Žalios Varnos Cukinijų pyragas su ananasais ir riešutais
Žalios Varnos Braškių ir kivių pyragas
Žalios Varnos Bananų, ananasų ir karamelės pyragas
Sonatinos Ispaniškas obuolių pyragas
Sonatinos Obuolių pyragas su migdolais
Sonatinos Slyvų pyragas
Sonatinos Šokoladinis pyragas su kriaušėmis
Sonatinos Kriaušių pyragas su migdolais
Sonatinos Biskvitinis obuolių pyragas
Sonatinos Obuolių pyragas su kondensuotu pienu
Sonatinos Trapios tešlos obuolių pyragas
Sonatinos Greitas mielinis obuolių pyragas
Sonatinos Pyragas su persikais ir maskarpone
Sonatinos Pyragas su abrikosų įdaru
Rūtuliuko Obuolių pyragas su mascarpone glaistu
Dautartės "Šokogolikų rojus" - varškės ir šokolado brownie su vyšniomis
Dautartės Kaimiškas italų pyragas su obuoliais
Dautartės Slyvų pyragas, kurį neįmanoma sugadinti
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą