Sparnuočio Troškinti kopūstai su krienais ir garstyčiomis
Forellės Makaronai su romanesco ir rikotos sūriu
Astos Bulvių pyragas su brokoliais ir sūriu
Sparnuočio Aluje ir meduje apsvaigę troškinti kopūstai
Žalios Varnos Kreminė brokolių ir žiedinių kopūstų sriuba
Rusvaplaukės Indiškas kopūstų ir bulvių troškinys Bandhakopi
Rūtuliuko Šiltos antigripinės salotos - Iššūkis: Patiekalai su briuselio kopūstais
Egidijos Acini Di Pepe Pasta su brokoliais, moliūgu ir mozzarella
Vilmos Briuselio kopūstai su žolelių padažu
Jolitos Sher Ping arba kopustais ir vištiena įdaryti blynai
Tešlai: 450g miltu, plus pabarstymui, 225ml vandens, 4 v.s. darzoviu aliejaus, druskos ir pipiru.
Įdarui: 200 gr maltos vistienos arba kiaulienos, 200 gr smulkintu kopustu, kalendros, mazas gabalelis nulupto ir sutarkuoto imbiero, 4 smulkintu svoguno laisku, 1 skiltele tarkuoto cesnako, druskos ir malto Szechuan pipiro arba juodu pipiru.
Pateikimui: saldaus arba astraus cili padazo, sojos padazo, 2 citrinu arba zaliuju citrinu.
1. Sumaisyti miltus, vandeni, alieju, druska ir pipirus. Minkyti kol tesla bus elastinga apie 5 min. Tada uzdengti plevele ir palikti 2-3 valandom.
2. Sumaisyti vistiena, kopusta, svoguno laiskus, imbiera, cesnaka, druska ir pipirus. Gerai ismaisyti su ranka.
3. Tesla ir idara padalinti i 8 lygias dalis. Patepti rankas aliejumi ir imti viena teslos gabaleli, deti idara, ir is visu pusiu suspausti. Tada apversti ir deti ant aliejumi isteptos lektes. Padarius visus blynus, ideti i saldytuva 20 min.
4. Ikaitinti keptuve su trupuciu aliejaus. Deti blynus, kiekviena paspaudziant. Is rutulio turi gautis apie 1 cm storio blynas. Kepti vidutinio karstumo keptuveje po 4 min ant abieju pusiu.
5. Pateikti su padazu ir citrinos skiltelem. Skanaus!
Įdarui: 200 gr maltos vistienos arba kiaulienos, 200 gr smulkintu kopustu, kalendros, mazas gabalelis nulupto ir sutarkuoto imbiero, 4 smulkintu svoguno laisku, 1 skiltele tarkuoto cesnako, druskos ir malto Szechuan pipiro arba juodu pipiru.
Pateikimui: saldaus arba astraus cili padazo, sojos padazo, 2 citrinu arba zaliuju citrinu.
1. Sumaisyti miltus, vandeni, alieju, druska ir pipirus. Minkyti kol tesla bus elastinga apie 5 min. Tada uzdengti plevele ir palikti 2-3 valandom.
2. Sumaisyti vistiena, kopusta, svoguno laiskus, imbiera, cesnaka, druska ir pipirus. Gerai ismaisyti su ranka.
3. Tesla ir idara padalinti i 8 lygias dalis. Patepti rankas aliejumi ir imti viena teslos gabaleli, deti idara, ir is visu pusiu suspausti. Tada apversti ir deti ant aliejumi isteptos lektes. Padarius visus blynus, ideti i saldytuva 20 min.
4. Ikaitinti keptuve su trupuciu aliejaus. Deti blynus, kiekviena paspaudziant. Is rutulio turi gautis apie 1 cm storio blynas. Kepti vidutinio karstumo keptuveje po 4 min ant abieju pusiu.
5. Pateikti su padazu ir citrinos skiltelem. Skanaus!
Onos Makaronų, žiedinių kopūstų, sūrio apkepas pagal Džeimį
Eglės Briuselio kopūstų salotos su lazdyno riešutais
Rusvaplaukės Kopūstų kotlečiukai ir kopūstų salotos
Rūtos Makaronai su brokoliais ir pievagrybiais
Dautartės Kwaśnica arba Lenkijos kalniečių raugintų kopūstų sriuba
Dautartės Raugintų kopūstų ir obuolių salotos
Žalios Varnos Brokolių ir Roquefort sūrio sriuba
Seniau gaminti:
Margaritos Balandėlių apkepas
Astos Mažieji daržovių maltinukai
Astos Varškės apkepas su brokoliais
Astos Trinta brokolių sriuba
Astos Įdarytas žiedinis kopūstas
Shiny Balandėliai
Egidijos Saldūs bruseliukai
Egidijos Vegetariškas troškinys
Rūtuliuko Daržovių troškinys
Rūtuliuko Duonos ir kopūstų sriuba pagal Oliverį
Rasakkila Žiedinių kopūstų užkepėlė
Rasakkila Žiedinių kopūstų salotos
Rasakkila Brokolių apkepas
Dautartės Ukrainietiški barščiai su pampuškomis
Dautartės Juostukas t.y. baltai-žalias arba žaliai-baltas apkepas
Žalios Varnos Brokolių užkepėlė
Žalios Varnos Rauginti kopūstai
Žalios Varnos Žiedinių kopūstų omletas su fetos sūriu
Žalios Varnos Žiediniai kopūstai su grybų padažu
Žalios Varnos Žiedinių kopūstų sriuba
Žalios Varnos Kopūstų apkepas
Žalios Varnos Apkepti žiediniai kopūstai
0 komentarai (-ų):
Rašyti komentarą