Baigėsi Šildančių sriubų savaitė. Šiame projekto 52 skanios savaitės etape gamino 8 dalyvės: Dautartė, Eglė, Forelle, Ignė, Namų Darkytoja, Puanc, Rūtuliukas ir Vilma. Buvo paruošti ir suvalgyti 13 skanų patiekalų bei priminti 3 seniau gaminti patiekalai.
Eglė pradėjo savaitę Trinta grybų sriuba:
Dautartė gundo Ukrainietiškais barščiais su pampuškomis
Ignė išvirė Pertrintą bulvių sriubą:
Puanc paruošė Saldžiarūgštę vištienos sriubą:
Eglė siūlo paragauti Aštrios avinžirnių ir pomidorų sriubos:
Puanc išvirė Armėnišką sriubą su pupelėmis:
Rūtuliukas paruošė Tirštą pievagrybių sriubą:
Rūtuliukas gundo Duonos ir kopūstų sriuba pagal Oliverį:
Dautartė pagamino Itališką pomidorų sriubą
Forelle išvirė Morkų ir pastarnokų sriubą su imbieru:
Vilma paruošė Grybų sriubą su moliūgu ir kariu:
Eglė vaišina Minestrone:
Namų darkytoja pagamino Aštrią kiaulienos (jautienos) sriubą:
Seniau gaminti:
Dautartės Žurekas
Dautartės Aromatinga bulvių sriuba su šoninės traškučiais
Dautartės Toskanos žuvienė
Papildomai:
Namų darkytojos patarimai sriubos virėjams
.
Moliūginės kavos cinamoninės mielinės bandelės
Prieš 1 dieną
3 komentarai (-ų):
Nerealu! Kai pamačiau savaitės temą, pirma mintis buvo, kad jau žinau kaip sunaudosiu pievagrybius , kurie buvo pirkti konkrečiam patiekalui, bet, pasikeitus planams, liko našlaičiais šaldytuve... :-) Bet, žiūriu, daugelį panašus grybinis įkvėpimas aplankė. :-)
Vilma, nieko baisaus! Laukiame tavo pievagrybiu sriubytes :)
koks sutapimas :D grybai grybukai aplink..
Rašyti komentarą