2010 m. sausio 19 d., antradienis
Tailando virtuvės savaitė - apžvalga
Baigėsi Tailando virtuvės savaitė.
Rūtuliuko Vištiena su žaliojo curry pasta
Renatos Ryžių pudingas su mangais ir kokoso pienu
Jolitos Tailandietiskai kepti bananai su sezamo seklom
Rekia:
5 bananu,
aliejaus kepimui,
Teslai reikia:
2 saukstu kokoso drozliu,
100 gr ryziu miltu,
100 gr kukuruzu miltu,
4 saukstu sezamo seklu,
ziupsnelio druskos,
2 saukstus cukraus,
225 ml vandens.
Taigi sumaisome tesla, tada merkiame banano riekele ir kepame karstame aliejuje. Pateikt galite apibarste kokosu arba cukraus pudra, arba su vaniliniais ledais. Pateikite dar karstus! Skanaus!
Žiupsnelio Druskos Tailandietiški noodliai su kokosų piene ir žaliajame karyje troškinta vištiena
Mademoiselle Kokosiniai rudieji ryžiai
Vilmos Kalakutiena su mango tailando stiliumi
Mademoiselle Kokosiniai tailandietiški blyneliai
Egidijos Saldus krevečių ir kokoso troškinys
Egidijos Tailandietiškas kokosų kremas
Saulės Improvizacija Tom Kha Gai tema
Seniau gaminti:
Neringos Krevetės aštriam pomidorų padaže
Neringos Krevetės kokosų piene
Neringos Krevečių iešmeliai
Neringos Aštrus vištienos, daržovių troškinys
Neringos Geltona, žalia ir raudona
Neringos Troškinys su pepperoni pipirais
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą