2010 m. sausio 19 d., antradienis

Tailando virtuvės savaitė - apžvalga


Baigėsi Tailando virtuvės savaitė.


Rūtuliuko Vištiena su žaliojo curry pasta


Renatos Ryžių pudingas su mangais ir kokoso pienu


Jolitos Tailandietiskai kepti bananai su sezamo seklom

Rekia:
5 bananu,
aliejaus kepimui,

Teslai reikia:
2 saukstu kokoso drozliu,
100 gr ryziu miltu,
100 gr kukuruzu miltu,
4 saukstu sezamo seklu,
ziupsnelio druskos,
2 saukstus cukraus,
225 ml vandens.

Taigi sumaisome tesla, tada merkiame banano riekele ir kepame karstame aliejuje. Pateikt galite apibarste kokosu arba cukraus pudra, arba su vaniliniais ledais. Pateikite dar karstus! Skanaus!


Žiupsnelio Druskos Tailandietiški noodliai su kokosų piene ir žaliajame karyje troškinta vištiena


Mademoiselle Kokosiniai rudieji ryžiai


Vilmos Kalakutiena su mango tailando stiliumi


Mademoiselle Kokosiniai tailandietiški blyneliai


Egidijos Saldus krevečių ir kokoso troškinys


Egidijos Tailandietiškas kokosų kremas


Saulės Improvizacija Tom Kha Gai tema



Seniau gaminti:

Neringos Krevetės aštriam pomidorų padaže
Neringos Krevetės kokosų piene
Neringos Krevečių iešmeliai
Neringos Aštrus vištienos, daržovių troškinys
Neringos Geltona, žalia ir raudona
Neringos Troškinys su pepperoni pipirais

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą