Kaip jau turbūt pastebėjote, į 52 skanių savaičių projekto svetainę įdėjome Kaledustebuklas.lt baneriuką. Labai džiaugiamės, kad kiekvieną dieną čia lankosi tiek daug gero maisto mėgėjų (patys pasižiūrėkite :)). Tikimės, kad mūsų projekto dalyviai ir svečiai, užsukdami į šį dienoraštį, nepatingės paspausti baneryje esantį mygtuką. Spausti galima kartą per valandą.
Tegu Kalėdos ateina į visus namus!
2009 m. lapkričio 30 d., pirmadienis
Sūrio savaitė
nuo lapkričio 30 d. (pirmadienis) iki gruodžio 6 d. (sekmadienis).
Receptai yra priimami:
nuo lapkričio 30 d. iki gruodžio 7 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
nuo lapkričio 30 d. iki gruodžio 7 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
Norint įdėti banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:
2009 m. lapkričio 25 d., trečiadienis
Kepame duona! - Apžvalga
Baigėsi Duonos kepimo savaitė.
Nolitos Amerikietiška duona
Li Prancūziškas batonas su idaru
Žalios Varnos Ruginė duona
Žiupsnelio Druskos Ruginė duona su juodaisiais pipirais ir kmynais
Onos Kukurūzų duona
Audriaus Gruziniška duona - khatchapuri
Indrės Pūzdrai (profiteroles)
Seniau gaminti:
Žalios Varnos Pusryčių batonai
Žalios Varnos Itališka duona ciabatta
Žiupsnelio Druskos Itališka naminė duona
Egidijos Ciabatta
Egidijos Švediška močiutės duona arba Mormors bröd
Egidijos Tortiljos
Margaritos Komo provincijos duona
Margaritos Duonos žiedas su actu
Margaritos Pita duonelė
Margaritos Apulijos regiono duona
Margaritos Duona su svogūnais
Margaritos Itališkos bandelės
Margaritos Ciabata
Nolitos Amerikietiška duona
Li Prancūziškas batonas su idaru
Žalios Varnos Ruginė duona
Žiupsnelio Druskos Ruginė duona su juodaisiais pipirais ir kmynais
Onos Kukurūzų duona
Audriaus Gruziniška duona - khatchapuri
Indrės Pūzdrai (profiteroles)
Seniau gaminti:
Žalios Varnos Pusryčių batonai
Žalios Varnos Itališka duona ciabatta
Žiupsnelio Druskos Itališka naminė duona
Egidijos Ciabatta
Egidijos Švediška močiutės duona arba Mormors bröd
Egidijos Tortiljos
Margaritos Komo provincijos duona
Margaritos Duonos žiedas su actu
Margaritos Pita duonelė
Margaritos Apulijos regiono duona
Margaritos Duona su svogūnais
Margaritos Itališkos bandelės
Margaritos Ciabata
2009 m. lapkričio 23 d., pirmadienis
Kepame duona!
Kviečiame dalyvauti Duonos savaitėje.
Šią savaitę siūlome pasidalinti savo mėgstamiausios duonos receptais :)
Sąlygos:
Priimame duonas, batonus, nesaldžias bandeles ir pan. Nepriimame jokių pyragų arba saldžių kepinių.
Primename, kad puikiame projekte „Kepėjai be stabdžių“ šį mėnesį eksperimentuojame su raugu.
Įspėjame:
Gera duona – tai narkotikas! ;)
Šią savaitę siūlome pasidalinti savo mėgstamiausios duonos receptais :)
Sąlygos:
Priimame duonas, batonus, nesaldžias bandeles ir pan. Nepriimame jokių pyragų arba saldžių kepinių.
Primename, kad puikiame projekte „Kepėjai be stabdžių“ šį mėnesį eksperimentuojame su raugu.
Įspėjame:
Gera duona – tai narkotikas! ;)
Savaitė truks:
nuo lapkričio 23 d. (pirmadienis) iki lapkričio 29 d. (sekmadienis).
Receptai yra priimami:
nuo lapkričio 23 d. iki lapkričio 30 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
nuo lapkričio 23 d. iki lapkričio 30 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
Norint įdėti banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:
2009 m. lapkričio 17 d., antradienis
Kopūstinių daržovių savaitė - apžvalga
Baigėsi Kopūstinių daržovių savaitė.
Sparnuočio Troškinti kopūstai su krienais ir garstyčiomis
Forellės Makaronai su romanesco ir rikotos sūriu
Astos Bulvių pyragas su brokoliais ir sūriu
Sparnuočio Aluje ir meduje apsvaigę troškinti kopūstai
Žalios Varnos Kreminė brokolių ir žiedinių kopūstų sriuba
Rusvaplaukės Indiškas kopūstų ir bulvių troškinys Bandhakopi
Rūtuliuko Šiltos antigripinės salotos - Iššūkis: Patiekalai su briuselio kopūstais
Egidijos Acini Di Pepe Pasta su brokoliais, moliūgu ir mozzarella
Vilmos Briuselio kopūstai su žolelių padažu
Jolitos Sher Ping arba kopustais ir vištiena įdaryti blynai
Onos Makaronų, žiedinių kopūstų, sūrio apkepas pagal Džeimį
Eglės Briuselio kopūstų salotos su lazdyno riešutais
Rusvaplaukės Kopūstų kotlečiukai ir kopūstų salotos
Rūtos Makaronai su brokoliais ir pievagrybiais
Dautartės Kwaśnica arba Lenkijos kalniečių raugintų kopūstų sriuba
Dautartės Raugintų kopūstų ir obuolių salotos
Žalios Varnos Brokolių ir Roquefort sūrio sriuba
Seniau gaminti:
Margaritos Balandėlių apkepas
Astos Mažieji daržovių maltinukai
Astos Varškės apkepas su brokoliais
Astos Trinta brokolių sriuba
Astos Įdarytas žiedinis kopūstas
Shiny Balandėliai
Egidijos Saldūs bruseliukai
Egidijos Vegetariškas troškinys
Rūtuliuko Daržovių troškinys
Rūtuliuko Duonos ir kopūstų sriuba pagal Oliverį
Rasakkila Žiedinių kopūstų užkepėlė
Rasakkila Žiedinių kopūstų salotos
Rasakkila Brokolių apkepas
Dautartės Ukrainietiški barščiai su pampuškomis
Dautartės Juostukas t.y. baltai-žalias arba žaliai-baltas apkepas
Žalios Varnos Brokolių užkepėlė
Žalios Varnos Rauginti kopūstai
Žalios Varnos Žiedinių kopūstų omletas su fetos sūriu
Žalios Varnos Žiediniai kopūstai su grybų padažu
Žalios Varnos Žiedinių kopūstų sriuba
Žalios Varnos Kopūstų apkepas
Žalios Varnos Apkepti žiediniai kopūstai
Sparnuočio Troškinti kopūstai su krienais ir garstyčiomis
Forellės Makaronai su romanesco ir rikotos sūriu
Astos Bulvių pyragas su brokoliais ir sūriu
Sparnuočio Aluje ir meduje apsvaigę troškinti kopūstai
Žalios Varnos Kreminė brokolių ir žiedinių kopūstų sriuba
Rusvaplaukės Indiškas kopūstų ir bulvių troškinys Bandhakopi
Rūtuliuko Šiltos antigripinės salotos - Iššūkis: Patiekalai su briuselio kopūstais
Egidijos Acini Di Pepe Pasta su brokoliais, moliūgu ir mozzarella
Vilmos Briuselio kopūstai su žolelių padažu
Jolitos Sher Ping arba kopustais ir vištiena įdaryti blynai
Tešlai: 450g miltu, plus pabarstymui, 225ml vandens, 4 v.s. darzoviu aliejaus, druskos ir pipiru.
Įdarui: 200 gr maltos vistienos arba kiaulienos, 200 gr smulkintu kopustu, kalendros, mazas gabalelis nulupto ir sutarkuoto imbiero, 4 smulkintu svoguno laisku, 1 skiltele tarkuoto cesnako, druskos ir malto Szechuan pipiro arba juodu pipiru.
Pateikimui: saldaus arba astraus cili padazo, sojos padazo, 2 citrinu arba zaliuju citrinu.
1. Sumaisyti miltus, vandeni, alieju, druska ir pipirus. Minkyti kol tesla bus elastinga apie 5 min. Tada uzdengti plevele ir palikti 2-3 valandom.
2. Sumaisyti vistiena, kopusta, svoguno laiskus, imbiera, cesnaka, druska ir pipirus. Gerai ismaisyti su ranka.
3. Tesla ir idara padalinti i 8 lygias dalis. Patepti rankas aliejumi ir imti viena teslos gabaleli, deti idara, ir is visu pusiu suspausti. Tada apversti ir deti ant aliejumi isteptos lektes. Padarius visus blynus, ideti i saldytuva 20 min.
4. Ikaitinti keptuve su trupuciu aliejaus. Deti blynus, kiekviena paspaudziant. Is rutulio turi gautis apie 1 cm storio blynas. Kepti vidutinio karstumo keptuveje po 4 min ant abieju pusiu.
5. Pateikti su padazu ir citrinos skiltelem. Skanaus!
Įdarui: 200 gr maltos vistienos arba kiaulienos, 200 gr smulkintu kopustu, kalendros, mazas gabalelis nulupto ir sutarkuoto imbiero, 4 smulkintu svoguno laisku, 1 skiltele tarkuoto cesnako, druskos ir malto Szechuan pipiro arba juodu pipiru.
Pateikimui: saldaus arba astraus cili padazo, sojos padazo, 2 citrinu arba zaliuju citrinu.
1. Sumaisyti miltus, vandeni, alieju, druska ir pipirus. Minkyti kol tesla bus elastinga apie 5 min. Tada uzdengti plevele ir palikti 2-3 valandom.
2. Sumaisyti vistiena, kopusta, svoguno laiskus, imbiera, cesnaka, druska ir pipirus. Gerai ismaisyti su ranka.
3. Tesla ir idara padalinti i 8 lygias dalis. Patepti rankas aliejumi ir imti viena teslos gabaleli, deti idara, ir is visu pusiu suspausti. Tada apversti ir deti ant aliejumi isteptos lektes. Padarius visus blynus, ideti i saldytuva 20 min.
4. Ikaitinti keptuve su trupuciu aliejaus. Deti blynus, kiekviena paspaudziant. Is rutulio turi gautis apie 1 cm storio blynas. Kepti vidutinio karstumo keptuveje po 4 min ant abieju pusiu.
5. Pateikti su padazu ir citrinos skiltelem. Skanaus!
Onos Makaronų, žiedinių kopūstų, sūrio apkepas pagal Džeimį
Eglės Briuselio kopūstų salotos su lazdyno riešutais
Rusvaplaukės Kopūstų kotlečiukai ir kopūstų salotos
Rūtos Makaronai su brokoliais ir pievagrybiais
Dautartės Kwaśnica arba Lenkijos kalniečių raugintų kopūstų sriuba
Dautartės Raugintų kopūstų ir obuolių salotos
Žalios Varnos Brokolių ir Roquefort sūrio sriuba
Seniau gaminti:
Margaritos Balandėlių apkepas
Astos Mažieji daržovių maltinukai
Astos Varškės apkepas su brokoliais
Astos Trinta brokolių sriuba
Astos Įdarytas žiedinis kopūstas
Shiny Balandėliai
Egidijos Saldūs bruseliukai
Egidijos Vegetariškas troškinys
Rūtuliuko Daržovių troškinys
Rūtuliuko Duonos ir kopūstų sriuba pagal Oliverį
Rasakkila Žiedinių kopūstų užkepėlė
Rasakkila Žiedinių kopūstų salotos
Rasakkila Brokolių apkepas
Dautartės Ukrainietiški barščiai su pampuškomis
Dautartės Juostukas t.y. baltai-žalias arba žaliai-baltas apkepas
Žalios Varnos Brokolių užkepėlė
Žalios Varnos Rauginti kopūstai
Žalios Varnos Žiedinių kopūstų omletas su fetos sūriu
Žalios Varnos Žiediniai kopūstai su grybų padažu
Žalios Varnos Žiedinių kopūstų sriuba
Žalios Varnos Kopūstų apkepas
Žalios Varnos Apkepti žiediniai kopūstai
Kopūstinių daržovių savaitė
Kviečiame dalyvauti Kopūstinių daržovių savaitėje.
Iššūkiai:
- Patiekalai su briuselio kopūstais
- Patiekalai su mėlynu kopūstu
Savaitė truks:
nuo lapkričio 16 d. (pirmadienis) iki lapkričio 22 d. (sekmadienis).
Receptai yra priimami:
nuo lapkričio 16 d. iki lapkričio 23 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
nuo lapkričio 16 d. iki lapkričio 23 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
Norint įdėti banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:
2009 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis
Indiškos virtuvės savaitė - apžvalga
Baigėsi Indiškos virtuvės savaitė.
Egidijos Semolina puris
Rusvaplaukės Manų kruopų chalva - iššūkis: Chalvos
Astos Aštrus vištienos karis
Mademoiselle Kesar Di Kheer - šafraninis ryžių pudingas
Sparnuočio Kreminė menkė kokosu piene arba indiškas žuvies korma
Dautartės Indiškas kiaušinių karis
Dautartės Indiška arbata su imbieru
Vyganto Morkos iš Keralos
Onos Indiška bulvių chalva - iššūkis: Chalvos
Eglės Raudonųjų lęšių sriuba su indiškomis natomis
Jolitos Vištienos Korma
Dautartės Dal shorba – indiška geltonųjų lęšių sriuba
Rūtuliuko Alu patra [kepti aštrūs bulvių ritinėliai]
Rūtuliuko Luglu [rutuliukai iš avinžirnių miltų ir džiovintų vaisių]
Seniau gaminti:
Vitos Vištiena su sviestu arba Murgh Makhani
Mademoiselle Chai
Sparnuočio Kalakutienos curry su bananais ir kokosų pienu
Sparnuočio Pietų Indijos baklažanų troškinys su pankoliais ir panyru
Sparnuočio Jogurte troškintų baklažanų karis su migdolais
Sparnuočio Indiški ryžiai su kvapniasiais prieskoniais, baklažanais ir kepintais anakardžiais
Sparnuočio Nuostabusis omleto karis su jogurtu ir skrudintais kuminais
Sparnuočio Aromatingas indiškas omletas su šviežiomis kalendromis
Sparnuočio Indiški vištienos iešmukai jogurto ir žolelių marinate
Vyganto Indiškas morkų desertas (Gajar ka halwa)
Vyganto Daržovių troškinys Pav Bhaji
Vyganto Jautienos kukuliukai anakardžio riešutų padaže (Jautienos kofta)
Vyganto Pietų Indijos lešių ir daržovių troškinys
Vyganto Viščiukas ir sūris tandyre
Vyganto Indiškas vištienos kebabas
Eglės "Jogų" kava
Eglės Šafraninis jogurto lassi
Jolitos Naan duona
Rasakkila Besan ladu
Rasakkila Bulvių, baklažano ir panyro troškinys
Rasakkila Bananai avinžirnių tešloje
Rūtuliuko Tešloje įkeptos daržovės [Pakora]
Rūtuliuko Gruzdinti įdaryti pomidorai [Alu tikkia tamatar sahit ]
Rūtuliuko Pomidorų čatnis [Tamatar čatni]
Egidijos Semolina puris
Rusvaplaukės Manų kruopų chalva - iššūkis: Chalvos
Astos Aštrus vištienos karis
Mademoiselle Kesar Di Kheer - šafraninis ryžių pudingas
Sparnuočio Kreminė menkė kokosu piene arba indiškas žuvies korma
Dautartės Indiškas kiaušinių karis
Dautartės Indiška arbata su imbieru
Vyganto Morkos iš Keralos
Onos Indiška bulvių chalva - iššūkis: Chalvos
Eglės Raudonųjų lęšių sriuba su indiškomis natomis
Jolitos Vištienos Korma
Reikia: 800 gr vistienos slauneliu be kaulo arba krutines, 2 svogunu, 1 sviezio zaliojo cili pipiro, gabalelio sviezio imbiero, saujele sviezios kalendros, 400gr virtu arba konservuotu avinzirniu, zemes riesutu arba darzoviu aliejaus, gabalelio sviesto, 100 gr of korma pastos ( ziureti recepta zemiau arba pirkti jau pagaminta parduotuveje), 400ml kokoso pieno, sauja smulkintu migdolu, 2 nubraukti saukstai kokoso drozliu, druskos ir pipiru, 500g naturalaus jogurto ( pateikimui), 1 citrinos
Korma pastai reikia: 2 skilteles cesnako, mazo gabalelio imbiero, 1 1/2 a.s. kajeno pipiru, 1 a.s. garam masala prieskoniu, 1 a.s. druskos, 2 v.s. zemes riesutu aliejaus, 1 v.s. pomidoru pastos, 2 svieziu zaliu cili pipiru, 3 v.s. kokoso drozliu, 2 v.s. smulkintu migdolu, kalendros, 2 a.s. kumino seklu, 1 a.s. kalendros seklu
Gaminimas:
1. Kormos pasta: nulupame cesnaka ir imbiera. Supjaustome. Ikaitiname keptuve ir sudedame kumino ir kalendros seklas. Lengvai paskrudiname. Tada visus indridientus sudeti i smulkintuva ir susmulkinti.
2. Gaminame kari: Vistiena supjaustyti i 3 cm gabalelius ir apkepti dideleje keptuveje su aliejumi. Tada vistiena pastumti i sali ir sudeti pjaustytus svogunus, cili pipira, imbiera, kalendros stiebelius. Pakepinti apie 10 min. Tada supilti kokoso piena, sudeti kormos pasta, riesutus, avinzirnius ir siek tiek vandens. Kai uzvirs, sumazinti ugni ir troskinti apie 30 min, nepamirsti pamaisyti, jei reikia ipilti dar siek tiek vandens. Tada ideti druskos ir pipiru. Pateikti su virtais ryziais, jogurtu ir citrinos skiltele. Jei norite, dar galite issikepti naan duonos! Skanaus!!!
Korma pastai reikia: 2 skilteles cesnako, mazo gabalelio imbiero, 1 1/2 a.s. kajeno pipiru, 1 a.s. garam masala prieskoniu, 1 a.s. druskos, 2 v.s. zemes riesutu aliejaus, 1 v.s. pomidoru pastos, 2 svieziu zaliu cili pipiru, 3 v.s. kokoso drozliu, 2 v.s. smulkintu migdolu, kalendros, 2 a.s. kumino seklu, 1 a.s. kalendros seklu
Gaminimas:
1. Kormos pasta: nulupame cesnaka ir imbiera. Supjaustome. Ikaitiname keptuve ir sudedame kumino ir kalendros seklas. Lengvai paskrudiname. Tada visus indridientus sudeti i smulkintuva ir susmulkinti.
2. Gaminame kari: Vistiena supjaustyti i 3 cm gabalelius ir apkepti dideleje keptuveje su aliejumi. Tada vistiena pastumti i sali ir sudeti pjaustytus svogunus, cili pipira, imbiera, kalendros stiebelius. Pakepinti apie 10 min. Tada supilti kokoso piena, sudeti kormos pasta, riesutus, avinzirnius ir siek tiek vandens. Kai uzvirs, sumazinti ugni ir troskinti apie 30 min, nepamirsti pamaisyti, jei reikia ipilti dar siek tiek vandens. Tada ideti druskos ir pipiru. Pateikti su virtais ryziais, jogurtu ir citrinos skiltele. Jei norite, dar galite issikepti naan duonos! Skanaus!!!
Dautartės Dal shorba – indiška geltonųjų lęšių sriuba
Rūtuliuko Alu patra [kepti aštrūs bulvių ritinėliai]
Rūtuliuko Luglu [rutuliukai iš avinžirnių miltų ir džiovintų vaisių]
Seniau gaminti:
Vitos Vištiena su sviestu arba Murgh Makhani
Mademoiselle Chai
Sparnuočio Kalakutienos curry su bananais ir kokosų pienu
Sparnuočio Pietų Indijos baklažanų troškinys su pankoliais ir panyru
Sparnuočio Jogurte troškintų baklažanų karis su migdolais
Sparnuočio Indiški ryžiai su kvapniasiais prieskoniais, baklažanais ir kepintais anakardžiais
Sparnuočio Nuostabusis omleto karis su jogurtu ir skrudintais kuminais
Sparnuočio Aromatingas indiškas omletas su šviežiomis kalendromis
Sparnuočio Indiški vištienos iešmukai jogurto ir žolelių marinate
Vyganto Indiškas morkų desertas (Gajar ka halwa)
Vyganto Daržovių troškinys Pav Bhaji
Vyganto Jautienos kukuliukai anakardžio riešutų padaže (Jautienos kofta)
Vyganto Pietų Indijos lešių ir daržovių troškinys
Vyganto Viščiukas ir sūris tandyre
Vyganto Indiškas vištienos kebabas
Eglės "Jogų" kava
Eglės Šafraninis jogurto lassi
Jolitos Naan duona
Rasakkila Besan ladu
Rasakkila Bulvių, baklažano ir panyro troškinys
Rasakkila Bananai avinžirnių tešloje
Rūtuliuko Tešloje įkeptos daržovės [Pakora]
Rūtuliuko Gruzdinti įdaryti pomidorai [Alu tikkia tamatar sahit ]
Rūtuliuko Pomidorų čatnis [Tamatar čatni]
2009 m. lapkričio 10 d., antradienis
Indiškos virtuvės savaitė
Kviečiame dalyvauti Indiškos virtuvės savaitėje.
Iššūkis:
- Chalvos
Savaitė truks:
nuo lapkričio 9 d. (pirmadienis) iki lapkričio 15 d. (sekmadienis).
Receptai yra priimami:
nuo lapkričio 9 d. iki lapkričio 16 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
nuo lapkričio 9 d. iki lapkričio 16 d. vidurnakčio.
el. pašto adresu: skanios.savaites@gmail.com
Su detaliomis taisyklėmis galite susipažinti čia.
Norint įdėti banerį savo dienoraštyje arba svetainėje, galite pasinaudoti šiuo kodu:
2009 m. lapkričio 3 d., antradienis
Spanguolių savaitė - apžvalga
Baigėsi Spanguolių savaitė.
Astos Keksas su spanguolėmis
Audriaus Spanguolių šerbetas
Mademoiselle Mr. Brown su spanguolėmis ir kriaušėmis
Egidijos Karamelizuotos spanguolės
Onos Kukurūzų miltų blyneliai su spanguolėmis
Neringos Imbierinis keksas su džiovintais vaisiais
Egidijos Gaidelis raibasai arba "Spotted dick"
Forellės Spanguolių ir riešutų duonelė
Forellės Bananiniai-avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Seniau gaminti:
Gintės Jautiena su spanguolėmis
Dautartės Jautiena troškinta su baravykais ir spanguolėmis
Neringos Spanguolių uogienė su kriaušėm
Neringos Lietiniai su varške bei obuoliniu padažu
Neringos Trapus slyvų – spanguolių pyragas
Neringos Avižiniai sausainiai “Sveikata”
Neringos Brigadeiros – braziliškas skanėstas
Mademoiselle Spanguolių padažas
Forellės Obuolių ir spanguolių traškėsis
Astos Keksas su spanguolėmis
Audriaus Spanguolių šerbetas
Mademoiselle Mr. Brown su spanguolėmis ir kriaušėmis
Egidijos Karamelizuotos spanguolės
Onos Kukurūzų miltų blyneliai su spanguolėmis
Neringos Imbierinis keksas su džiovintais vaisiais
Egidijos Gaidelis raibasai arba "Spotted dick"
Forellės Spanguolių ir riešutų duonelė
Forellės Bananiniai-avižiniai sausainiai su spanguolėmis
Seniau gaminti:
Gintės Jautiena su spanguolėmis
Dautartės Jautiena troškinta su baravykais ir spanguolėmis
Neringos Spanguolių uogienė su kriaušėm
Neringos Lietiniai su varške bei obuoliniu padažu
Neringos Trapus slyvų – spanguolių pyragas
Neringos Avižiniai sausainiai “Sveikata”
Neringos Brigadeiros – braziliškas skanėstas
Mademoiselle Spanguolių padažas
Forellės Obuolių ir spanguolių traškėsis