2009 m. balandžio 21 d., antradienis

Egzotiškų prieskonių savaitė - apžvalga

Baigėsi Egzotiškų prieskonių savaitė savaitė.
Šiame projekto 52 skanios savaitės etape gamino 7 dalyviai: Allegra, Elžbieta, Rūtuliukas, Sesutės, Sparnuotis ir Vygantas. Buvo paruošta ir suvalgyta 12 skanų patiekalų bei priminti 4 seniau gaminti patiekalai.


Sparnuočio Indiškai kepti kopūstai su garstyčių grūdeliais, laimo lapeliais ir kokosu:


Elžbietos Fatuš su sumachu arba šv. daržovių salotos su žagreniu:


Vyganto Skandinaviška silkė su kari padažu:
:

Sesučių Sviestiniai pyragaičiai įdaryti morengu su šafranu:


Sesučių Bombėjaus bulvės:


Elžbietos Šviežių daržovių salotos su juodgrūdėmis:


Elžbietos Plovas:


Sparnuočio Daržovių troškinys su kanapėmis ir anyžių sėklomis:


Gintarės Meduolis pagal Gintarę:


Rūtuliuko Kiaulienos kepsneliai:


Rūtuliuko Vištienos šašlykai, marinuoti kokoso piene:


Seniau gaminti:

Elžbietos Viščiukas libanietiškai
Elžbietos Marokietiškos morkų salotos
Elžbietos Suomiška kalėdinė duona JOULULEIPPA su kardamonu
Allegros Vištieną, troškintą jogurte

1 komentaras:

  1. Ši savaitė man per sudėtinga. Teks laukt kitos :D O kopūstai visai sudomino :D

    AtsakytiPanaikinti